Kedves Partnereink, Ügyfeleink!

A koronavírus magyarországi megjelenése, valamint a Kormány 40/2020 (III.11.) Korm. rendeletében kihirdetett vészhelyzet miatt a „SUNI” Service Universal kft. az alábbi, ill. további módosításokat vezeti be kereskedelmi folyamataiban/működésében.

Cégünk telephelyén (Budapest, 1103 Noszlopy utca 2-6.), délután 15.00 órától reggel 6.00 –ig terjedő időintervallumban a munkatársakon kívül nem tartózkodhat más személy. Ebben az időszakban az árukiadás szünetel Cégünknél.

A mai naptól 2020.03.18-tól telephelyünkön személyes kiszolgálás esetén csak bankkártyás fizetéssel, ill. előre utalással tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat/Partnereinket. Készpénzes vásárlásra korlátozott lehetőség nyílik.

Tisztelettel megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a személyes vásárlás helyett válasszák a webes rendelést, és a futárszolgálatos kiszállítást, továbbá a webes rendeléskor válasszák a bankkártyás fizetést vagy az előre utalást.

Javasoljuk, hogy rendeléseiket mielőbb, telefonon vagy e-mailben adják le nekünk, teljesítsék díjbekérő alapján megrendelés összegének banki utalását és vagy bankkártyás fizetését -amennyiben nem állnak átutalásos szerződésben Cégünkkel-, hogy összekészíthessük és már csak az áru áadásávall kelljen foglalkozni kollégáinknak.

Az árut kísérő bizonylatok átadásában történő változások:
Az árut kísérő bizonylat eredetiben átadásra kerül akár személyesen jön érte Vásárlónk/Partnerünk, akár kiszállíttassál kerül átadásra az áru. Amennyiben a személyesen átadott bizonylaton kívül további bizonylatokat eredetiben kell eljuttatni Vevőnknek/Partnerünkhöz, úgy azt emailen küldjük és a vészhelyzet elhárulása után tudjuk postára adni.

Mellőzzük a kézfogást, 2 m távolságot tartsuk be, és raktárunkban/bemutató termünkben max 2 személy tartózkodhat Kollégánk és egy Vevő/Partner akit kiszolgálunk! Megkérjük, további vásárlóinkat, hogy az ajtó előtt várakozzanak egymástól a 2 m távolságot betartva!
Óvjuk egymás egészségét ezzel családunk, barátaink, ismerőseink továbbá az emberiség egészségét is!

Kérünk Vásárlóinkat / Partnereinket a fentiek figyelembe vételére.

Kérdés esetén kérjük, keressék Cégünket alább megadott elérhetőségeinken!