Földünk ivóvíz tartalékai drasztikus ütemben fogynak. Az emberiség, a fogyasztói társadalomnak köszönhetően felesleges vízhasználat naponta több mint 20l/fő. – EinX

Az esővizet wc öblítésre, akár mosásra is használhatja amivel naponta akár 80 liter ivóvizet is megtakaríthat. 😛

Miért jó az esővíz?

Kézenfekvő az első előnye: mert ingyen van. Ám ez nem túl meggyőző azok számára, akik nem tudják, mennyi hasznos tulajdonsággal is rendelkezik ezen kívül. Az esővíz a lehető legtökéletesebb formájú, élő víz. Ez azért is fontos, mert amit ivóvíz gyanánt a csapból fogyasztunk, az a víz már nem él. A kémiai tisztítás „megöli” a molekuláiban lévő információkat, pedig a víz önmagában annyi éltető programot, funkciót hordoz, hogy elképzelni is nehéz.

Biztosan hallottál már azokról a kísérletekről, amikor a vizet felcímkézik, vagy imádkoznak mellette, és ettől megváltozik a szerkezete. A víz egy hihetetlen anyag, és csodákra képes – ha hagyják élni. Az esővíz természetes, érintetlen, lágy és finom. Csak a tiszta forrásvíz ér fel éltető tulajdonságaival, ez utóbbi azonban jóval nehezebben hozzáférhető a legtöbbünk számára.

 

Ideje szétnézni a boltunkban 🙂

slider3 3
felirat helye
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.